Dezinfectie: De la 125 Lei

Stop COVID. Servicii Dezinfectie Bucuresti: Birouri, Case, Hoteluri

Procedurile sunt sigure și sinergice, fiind validate de specialiști în servicii dezinfectie și asigură o combinație de dezinfectie și îndepărtare a contaminării periculoase cu metode profesionale. Dezinfectarea este, de asemenea, recomandată în cazurile de contaminare cu noul coronavirus. De aceea, ne-am specializat și în servicii dezinfectie covid. Suntem specializați în toate tipurile de servicii dezinfectie și facem față tuturor provocărilor, cunoscând foarte bine normele de siguranță. Folosim agenți specializați pentru servicii dezinfectie covid și tehnici adecvate pentru a asigura servicii dezinfectie profesionale. După dezinfectie numai rămâne nici un material infecțios sau alte reziduuri dăunătoare. Experiența specialiștilor 3D Deratizare Completă ne ajută în depășirea tuturor provocărilor. Am elaborat un protocol care elimină cu succes prin proceduri aplicate deja în spitale, instituții unde a fost semnalată prezența, șansa ca utilizatorii să contacteze virusul după servicii dezinfectie covid.

Cum alegem o firmă care oferă servicii dezinfectie Bucuresti complete?

Servicii dezinfectie sunt recomandate atât persoanelor juridice care au spații proprii sau închiriate unde își desfășoară activitatea, cât și persoanelor fizice, în locuințele proprii. Ar trebui să alegeți o companie care oferă servicii dezinfectie în funcție de competență, vechimea pe piață, soluții folosite și lucrări realizate. Deoarece întreprinderile, locurile de producție, spațiile publice, firmele de birouri, grădinițele și școlile s-au redeschis în timpul unei pandemii în curs de desfășurare, angajații și clienții trebuie să fie protejați și se așteaptă la un nivel mai ridicat de siguranță și curățenie. Dezinfecția este esențială pentru a putea redeschide un birou și reduce riscul de expunere la noul virus. Acest lucru necesită servicii dezinfectie covid atent implementate și întreținute permanent. Alegeți un partener de încredere pentru servicii dezinfectie Bucuresti care urmează toate regulile de protecție recomandate, folosește substanțele și dezinfectanții recomandați. Asigurați-vă că planul propus pentru servicii dezinfectie covid prezintă toate normele de siguranță.

Planul pentru servicii dezinfectie trebuie să includă o planificare zilnică, săptămânală și lunară, cu diferitele niveluri de dezinfectie. Asigurați-vă că personalul de la firma care oferă servicii dezinfectie covid este instruit și specializat pentru aceste intervenții, dacă este testat, dacă are echipament de protecție și cereți și lista de substanțe folosite. Pe măsură ce efectele noul virus continuă să evolueze, o firmă care oferă servicii dezinfectie rămâne soluția necesară pentru a asigura sănătate și siguranță clienților și angajaților. Ca experți în dezinfectie, 3D Deratizare Completă lucrează îndeaproape cu clienții pentru a înțelege ce zone necesită servicii dezinfectie covid și pentru ce perioadă. Oferim soluții care respectă liniile directoare stabilite de autoritățile competente pentru servicii dezinfectie și stabilim soluțiile și metodologia de dezinfectie în funcție de nivelul de severitate al situațiilor găsite în clădiri, birouri, spitale, case. Toți angajații folosesc măști de protecție, costume, soluții speciale pentru servicii dezinfectie covid.

Protejarea tuturor suprafețelor și spațiilor cu servicii dezinfectie COVID in Bucuresti

Servicii dezinfectie covid au contractat multe firme au început să lupte cu focarul de coronavirus, pentru a stopa infectarea angajaților și a clienților și a reduce riscul de contaminare. Este esențial ca o firmă care oferă servicii dezinfectie Bucuresti să ia toate măsurile de precauție pentru a proteja persoanele care folosesc spațiile comune, inclusiv angajații, vizitatorii și clienții care le trec pragul. Iar dacă locațiile dumneavoastră sunt spații închise, angajații vor dori să se asigure că sunt în siguranță, și că vor rămâne în siguranță atâta timp cât se află la birou. Coronavirus este o boală extrem de infecțioasă, care se răspândește rapid. Fără un vaccin și tratament specific, principalul sfat pentru prevenire sunt măsurile de igienă strictă. Aceasta include curățare si servicii dezinfectie covid pentru suprafețele și obiectele pe care oamenii le ating frecvent. Rămâneți vigilenți și respectați toate normele de igienă.

Igiena mâinilor este cea mai importantă, deoarece oamenii tușesc frecvent, pun mâna la gură și apoi ating nasul sau gura, oferind cel mai bun mijloc de a răspândi virusul. Virusul este transferat celorlalte persoane din jur dacă ating suprafețele. În spitale, școli. Grădinițe, ateliere de producție, magazine, hoteluri, transportul public sunt multe puncte de contact pe care oamenii le ating în mod obișnuit – clanța ușilor, coșurile de cumpărături, blatul din bucătărie, pompa de benzină, robinetele de la baie sau bucătărie, balustradele, butonul de la lift etc. În toalete trebui, de asemenea, asigurate servicii dezinfectie covid, deoarece toate zonele comune sunt foarte expuse infectării – vasul de toaletă, capacul, podeaua, chiuvetele, suportul pentru săpun lichid. Studiile efectuate au stabilit că virusul se poate răspândi de la o persoană infectată în întregul birou în 2-4 ore prin punctele de contact contaminate. Toate au nevoie de servicii dezinfectie periodică cu produse certificate.

Materiale și soluții pentru servicii dezinfectie Bucuresti performante

Servicii dezinfectie Bucuresti pentru un mediu de lucru curat și sănătos. Curățarea și dezinfectarea zonelor și obiectelor joacă un rol esențial în protejarea oamenilor. Este esențial să apelați la servicii dezinfectie Bucuresti pentru a putea lucra în siguranță angajații, pentru a vă asigura clienții că toate spațiile sunt sigure. Suntem siguri că aveți produse dezinfectie pentru o curățare periodică a spațiilor, dar controlul unui virus extrem de infecțios care provoacă o pandemie necesită un nivel mult mai înalt de expertiză și măsuri de control adecvate, asigurate de o firmă care are servicii dezinfectie covid. Specialiștii noștri special instruiți curăță și dezinfectează manual toate suprafețele, folosind echipament pentru servicii dezinfectie covid, inclusiv echipamente de protecție personală și o dezinfectie pe suprafețe la nivel înalt. Aceștia vor face dezinfectie în fiecare încăpere, vor analiza zonele contaminate, curățând sistematic toate zonele atinse și suprafețele.

Apelând la servicii dezinfectie Bucuresti vă păstrați biroul, atelierul, hala și chiar casa protejate. Toate produsele de dezinfectie sunt produse certificate, soluții profesionale utilizate împotriva contaminării cu noul virus. Servicii dezinfectie covid inclus – pulverizatoare electrostatice, pompă cu pulverizator, dezinfectanți aprobați și recomandați pentru zonele spitalicești. Zonele de contact cu trafic ridicat pentru servicii dezinfectie Bucuresti includ elemente precum – clanțele ușilor de la intrare și cele din interior, butoanele lifturilor, balustradele, robinetele, tastaturile, calculatoarele etc. În cazul unui focar de virus descoperit, 3D Deratizare Completă are experiență în furnizarea de servicii dezinfectie pentru toate zonele, personalul este instruit și pregătit pentru a furniza servicii dezinfectie Bucuresti. Apelând la servicii dezinfectie, omorâți virușii de pe suprafețe sau obiecte.
3D Deratizare Completă asigură servicii dezinfectie pentru zone greu accesibile

Servicii dezinfectie pentru zone industriale și suprafețe mari. 3D Deratizare Completă folosește metode manuale pentru dezinfectarea suprafețelor, dar pentru combaterea agenților patogeni aerieni și a zonelor mari care necesită pătrunderea în zone greu accesibile, avem servicii dezinfectie de la distanță. Aplicarea de dezinfectant și biocid reduce semnificativ numărul de agenți patogeni atât pe suprafețe , cât și în aer. Picăturile pulverizate de servicii dezinfectie covid pătrund în zonele greu accesibile, se așază pe obiectele inaccesibile, care pot fi uneori dificil sau chiar imposibil de utilizat prin metode de curățare convenționale. La finalul dezinfecției, sfătuim clienții cu privire la modul de minimizare a riscurilor pentru curățarea zilnică a obiectelor atinse tot timpul, folosind totodată și obiceiurile bune de igienă a mâinilor. Ne menținem în permanență clienții informați și asigurăm servicii dezinfectie personalizate fiecărei locații.

CONCEPTUL NOCOSPRAY – NOCOLYSE

ECOLOGIC

 • – Dezinfectantul este biodegradabil până la 99.9%
 • – Nu este toxic, nu este alergen
 • – Anticoroziv (ceaţă uscată)
 • – Nu generează rezistenta la bacterii.

EFFICIENT

 • – Concept marcat CE 0499 (Echipamente medicale)
 • – Eficienta de dezinfectie : bactericida, fungicida, virucida şi sporicida
 • – Dimensiunea particulelor dezinfectante (în medie 5 µ) generează un grad de saturatie excelent al volumului tratat: fiecare cm2 este tratat.

RENTABILITATE

 • – Este necesară o cantitate foarte mică de dezinfectant: doar 1 ml pentru a desinfecta 1 m3

ECONOMIE DE TIMP

 • – Nu necesită nici o acţiune înainte de dezinfectie, cu excepţia curăţării incarcaturii organice (reziduuri) cu un detergent bun.
 • – O încăpere de 50 m3 este dezinfectata doar în 33 de minute. (3 minute de pulverizare si 30 de minute timp de contact)
 • – Nu necesită nici o acţiune după dezinfectie (nu este necesară uscarea sau aerisirea incaperilor)

CUM ACTIONEAZA

Conceptul nostru are la bază combinaţia dintre nebulizatorul Nocospray şi dezinfectantul Nocolyse

NEBULIZAREA DEZINFECTANTULUI IN INCINTA

 • – Dezinfectantul Nocolyse este nebulizat pentru formarea unui aerosol, care este apoi propulsat de turbina nebulizatorului Nocospray asociind viteza foarte mare a particulelor cu incalzirea lor prealabila
 • – Dimensiunea particulelor formate (în medie 5 µ) în ceaţa fără umezire asigură depunerea lentă şi perfect uniformă pe fiecare cm2 al spaţiului dezinfectat, evitând umiditatea şi coroziunea
 • – Nu se formează deloc compuşi organici volatili datorită descompunerii rapide a mai mult de 99.9% din ceaţa în urma căreia nu rămâne nimic după ce a acţiona

AMPLIFICAREA ACŢIUNII PRODUSULUI NOCOLYSE

– Combinaţia dintre viteză şi temperatură face posibilă ionizarea particulelor emise şi degradarea peroxidului, creându-se astfel radicali liberi oxidanţi (ion superoxid) cu o durata de viaţă foarte scurtă

Concluzia celor 3 faze

 • – Pulverizare cu viteză foarte mare: concentrarea substanţei active Nocolyse prin dezhidratare, formând „o ceaţă uscată“
 • – Ionizarea radicalilor: creşterea efectului bactericid
 • – Acţiunea catalitică a atomilor de argint: 1 Ag+ ion atrage 1,000,000 OH- ioni

UTODISTRUGEREA BACTERIILOR

Există 3 mecanisme care funcţionează independent, dar cu un scop comun: modificarea permeabilităţii membranei bacteriene:

 • – Oxidarea punţilor de cabon de pe suprafaţa bacteriilor (întreruperea dublei legaturi dintre atomii de carboni) datorită electronilor liberi daţi de radicalul de hidoxid OH-
 • – Acest mecanism schimbă permeabilitatea membranei şi distruge suprafaţa sporilor.
 • – Transferul electronilor transportaţi de ionii OH- spre sărurile, electroliţii şi proteinele din membrană sau citoplasmă (în funcţie de tipul de bacterie). Aceşti componenţi sont ionizaţi şi o parte dintre ionii liberi de tip CL- sunt recombinaţi in CL2 ceea ce determină autodistrugerea bacteriilor.
 • – Scufundarea bacteriei: apa din aer intră în bacterie datorită modificării polarităţii membranei. Suprapresiunea osmotică omoară bacteria (o bacterie poate rezista la uscare, dar nu şi la supresiunea prin apă).