Dezinfectie: De la 125 Lei

Stop COVID. Servicii Dezinfectie Bucuresti: Birouri, Case, Hoteluri

  Dezinfectie acasă sau la locul de muncă este un serviciu complex oferit de 3D-DeratizareCompleta.ro. Atât locuința cât și locul de muncă sunt de cele mai multe ori considerate ca fiind curate, dar este important atât pentru sănătatea personală cât și pentru siguranța afacerii să privim cu foarte mare seriozitate acest aspect prin dezinfectie. Bunăstarea angajaților și imaginea companiei și funcționarea fără sincope depind în foarte mare măsură de igiena de la locul de muncă. Putem afirma fără reținere același lucru și despre locuința noastră.
  Acasă este locul unde ne dorim să fim în siguranță, iar acest deziderat se poate atinge atunci când acordăm atenția cuvenită curățeniei. Angajații au dreptul de a-și putea face treaba fără să se murdărească sau să se îmbolnăvească inutil. Practicile proaste de igienă poate genera și o epidemie de concedii medicale, ceea ce va afecta atât viața personalului dar și activitatea companiei unde aceștia lucrează.

  În trecutul apropiat omenirea s-a confruntat cu pandemia de Covid-19, eveniment care a evidențiat importanța menținerii unui loc de muncă curat. Acesta va garanta atât siguranța angajaților dar și pe cea a clienților și a colaboratorilor. Lucrările de dezinfectie pot asigura curățarea suprafețelor, dar nu trebuie să ne limităm la ele. La fel de importantă este și asigurarea unui flux de aer curat și ventilat, atât la locul de muncă cât și acasă.
  Măsurile de siguranță aplicate încă de la începutul pandemiei au fost, cu foarte mici excepții, guvernate de bunul simț. Spălarea mâinilor, evitarea atingerii suprafețelor cu risc mare de contaminare precum și impunerea obligativității dezinfectării frecvente ale suprafețelor din centrele comerciale au limitat semnificativ transmiterea virușilor. Chiar dacă destul de mulți oameni au perceput aceste măsuri ca o îngrădire a libertății, trebuie să admitem faptul că aplicarea lor elementară nu are cum să fie decât benefică.

Ce zone ale locului de muncă necesită o atenție specială atunci când facem dezinfectie?

  Dezinfectie realizată de profesioniști asigură igienizarea profundă a tuturor spațiilor și suprafețelor, dar accentul trebuie pus pe zonele cu niveluri ridicate de interacțiune socială. Astfel, prin servicii dezinfectie sălile de conferință, cantinele, punctele principale de acces sau ascensoarele necesită o atenție suplimentară. În perioadele sensibile se recomandă o curățare profundă a spațiilor de lucru, birourile, toaletelor, bucătăriilor, zonelor comune și a parcărilor.
  Când luați în calcul începerea activității de dezinfectie trebuie să puneți accentul pe două zone: prima este cea de manipulare a alimentelor iar cea de-a două este zona masei. Acestea ar trebui să fie impecabile, deoarece bacteriile se pot răspândi cu ușurință prin intermediul alimentelor sau prin contaminare încrucișată. În cazul cantinelor, există și reglementări stricte de igienă alimentară pe care întreprinderile sunt obligate legal să le respecte. Analiza punctelor critice de control și a pericolelor potențiale și respectarea concluziilor acesteia poate conduce la diminuarea semnificativă a riscurilor.

  Toaletele și băile sunt și ele, în mod limpede, zone sensibile ce trebuiesc păstrate curate. Este evident cât de des eșuăm în efortul nostru de a le întreține. Iar toaletele murdare sunt un paradis pentru o gamă largă de bacterii, care pot migra cu ușurință spre alte încăperi și pot contamina astfel zone largi. Iar din punct de vedere estetic, toaletele insalubre au un impact negativ asupra stării de spirit a personalului, afectând indirect procesul de producție.
  Din acest motiv este esențial să apelați la servicii dezinfectie profesionale, care sunt pregătite să aplice procedee reglementate, garantând astfel succesul operațiunii. Este important să rețineți că un loc de muncă sigur și igienic înseamnă mai mult decât suprafețele pe care le puteți vedea. Tavanele, podelele, canalele de ventilație și multe altele necesită curățare regulată. Altfel riscul de a se dezvolta colonii de bacterii care atentează la sănătatea dumneavoastră este extrem de mare.

Recomandări și strategii în lucrările de dezinfectie covid

  Dezinfectie covid a prezentat o evoluție neliniară în perioada de început a pandemiei. Un semn distinctiv al apariției COVID-19 a fost răspândirea informațiilor contradictorii despre menținerea sănătății. Din cauza unei înțelegeri limitate a acestei boli, a modului în care ea se transmite și patogenității sale, de multe ori oamenii au apelat la surse de informație accesibile dar cu o acuratețe limitată, presărată cu informații incomplete sau chiar greșite.
  Unele surse au transmis informații cu risc crescut asupra sănătății datorită recomandărilor de folosire a unor dezinfectanți improprii, cu toxicitate mare. Reversul s-a văzut în perioada restricțiilor globale, multe familii alegând folosirea în exces a anumitor soluții, de cele mai multe ori pe bază de clor. Persoanele care au ales rețelele sociale ca sursă principală de informații pentru a afla despre practicile de dezinfecție au raportat o frecvență crescută a simptomelor respiratorii asociate cu toxicitatea substanțelor de curățenie pe bază de clor.

  Pandemia globală de COVID-19 a expus lumea de astăzi la realități fără precedent. De la informații medicale contradictorii despre virus până la cele greșite despre modul său de transmitere. Nu trebuie omis eșecul guvernelor de a controla răspândirea bolii și nici realitatea că a început o căutare fără precedent, cel mai adesea pe rețelele de socializare, de căutare a informațiilor despre boală. Toate acestea, combinate, au constituit o amenințare serioasă la adresa vieții.
  Încredere în guverne și sistemele lor de sănătate, în securitatea națională și în stabilitatea socială a cunoscut o scădere dramatică. Beneficiind de experiența acumulată după perioada timpurie a pandemiei, astăzi companiile specializate sunt în măsură să aplice proceduri specifice de dezinfectie covid, eficiente și sigure pentru oameni, diminuând la maxim potențialele efecte adverse ale procesului. Pentru că astăzi avem șansa să aplicăm procedee documentate științific și să folosim materiale ce și-au dovedit eficiența în combaterea acestor viruși.

dezinfectie
servicii dezinfectie
dezinfectie covid

CONCEPTUL NOCOSPRAY – NOCOLYSE

ECOLOGIC

 • – Dezinfectantul este biodegradabil până la 99.9%
 • – Nu este toxic, nu este alergen
 • – Anticoroziv (ceaţă uscată)
 • – Nu generează rezistenta la bacterii.

EFFICIENT

 • – Concept marcat CE 0499 (Echipamente medicale)
 • – Eficienta de dezinfectie : bactericida, fungicida, virucida şi sporicida
 • – Dimensiunea particulelor dezinfectante (în medie 5 µ) generează un grad de saturatie excelent al volumului tratat: fiecare cm2 este tratat.

RENTABILITATE

 • – Este necesară o cantitate foarte mică de dezinfectant: doar 1 ml pentru a desinfecta 1 m3

ECONOMIE DE TIMP

 • – Nu necesită nici o acţiune înainte de dezinfectie, cu excepţia curăţării incarcaturii organice (reziduuri) cu un detergent bun.
 • – O încăpere de 50 m3 este dezinfectata doar în 33 de minute. (3 minute de pulverizare si 30 de minute timp de contact)
 • – Nu necesită nici o acţiune după dezinfectie (nu este necesară uscarea sau aerisirea incaperilor)

CUM ACTIONEAZA

Conceptul nostru are la bază combinaţia dintre nebulizatorul Nocospray şi dezinfectantul Nocolyse

NEBULIZAREA DEZINFECTANTULUI IN INCINTA

 • – Dezinfectantul Nocolyse este nebulizat pentru formarea unui aerosol, care este apoi propulsat de turbina nebulizatorului Nocospray asociind viteza foarte mare a particulelor cu incalzirea lor prealabila
 • – Dimensiunea particulelor formate (în medie 5 µ) în ceaţa fără umezire asigură depunerea lentă şi perfect uniformă pe fiecare cm2 al spaţiului dezinfectat, evitând umiditatea şi coroziunea
 • – Nu se formează deloc compuşi organici volatili datorită descompunerii rapide a mai mult de 99.9% din ceaţa în urma căreia nu rămâne nimic după ce a acţiona

AMPLIFICAREA ACŢIUNII PRODUSULUI NOCOLYSE

– Combinaţia dintre viteză şi temperatură face posibilă ionizarea particulelor emise şi degradarea peroxidului, creându-se astfel radicali liberi oxidanţi (ion superoxid) cu o durata de viaţă foarte scurtă

Concluzia celor 3 faze

 • – Pulverizare cu viteză foarte mare: concentrarea substanţei active Nocolyse prin dezhidratare, formând „o ceaţă uscată“
 • – Ionizarea radicalilor: creşterea efectului bactericid
 • – Acţiunea catalitică a atomilor de argint: 1 Ag+ ion atrage 1,000,000 OH- ioni

UTODISTRUGEREA BACTERIILOR

Există 3 mecanisme care funcţionează independent, dar cu un scop comun: modificarea permeabilităţii membranei bacteriene:

 • – Oxidarea punţilor de cabon de pe suprafaţa bacteriilor (întreruperea dublei legaturi dintre atomii de carboni) datorită electronilor liberi daţi de radicalul de hidoxid OH-
 • – Acest mecanism schimbă permeabilitatea membranei şi distruge suprafaţa sporilor.
 • – Transferul electronilor transportaţi de ionii OH- spre sărurile, electroliţii şi proteinele din membrană sau citoplasmă (în funcţie de tipul de bacterie). Aceşti componenţi sont ionizaţi şi o parte dintre ionii liberi de tip CL- sunt recombinaţi in CL2 ceea ce determină autodistrugerea bacteriilor.
 • – Scufundarea bacteriei: apa din aer intră în bacterie datorită modificării polarităţii membranei. Suprapresiunea osmotică omoară bacteria (o bacterie poate rezista la uscare, dar nu şi la supresiunea prin apă).