Noi va scapam de tantari

Solutii profesionale, rapide si eficiente pentru persoane fizice si firme

Peste 13 ani de experienta. Peste 30.000 de clienti multumiti printre care: Synevo, Farmec, Hofigal, Rebu, Unifarm, Camera notarilor publici, Global Plast, Titan Echipamente Nucleare, Draeger Romania, Patiseria Tineretului etc.

Preturi excelente

Puteti fi siguri ca ati facut alegerea potrivita si ca veti primi preturi corecte.

Calitate GARANTATA

Lucram cu cele mai bune solutii existente. Nu facem niciun compromis la calitate.

Siguranta absoluta

Substantele folosite sunt sigure pentru cei care lucreaza sau locuiesc in zona.

Cateva motive pentru care ar trebui sa apelati la noi

  • Preturile noastre sunt excelente iar calitatea produselor folosite este GARANTATA
  • Solutiile profesionale functioneaza mult, mult mai bine decat cele din comert
  • Folosirea necorespunzatoare a solutiilor poate dauna grav sanatatii
  • E posibil sa fie necesara repetarea tratamentului la anumite intervale de timp
  • Aplicarea trebuie facuta in puncte cheie pentru eficienta maxima
  • Nu renteaza pe termen lung sa pierdeti timp si bani incercand solutii neprofesionale
  • Specialistul nostru va va instrui cu privire la preventia pentru reinfestare

Cativa dintre cei peste 30.000 de clienti multumiti

Daca doriti calitate GARANTATA la preturi excelente sunati-ne acum!

Cum scapi de tantari? | Dezinsectie tantari | Solutie tantari

Tantarii sunt una dintre cele mai importante insecte daunatoare care afecteaza sanatatea si bunastarea omului si a animalelor domestice. Din cauza varietatolor de mediu favorabile pentru dezvoltarea tantarilor, ei pot aparea oriunde. Tantarii femele produc o muscatura dureroasa in timpul hranirii si pot transmite numeroase organisme cauzatoare de boli.

Descriere

Tantarii au in medie 5 mm lungime avand numai o pereche de aripi. Corpul unui tantar este format ca si la alte insecte din cap, torace si abdomen. Capul este rotund si trompa lunga (partea tubulara a gurii) si antene. Masculii au fire lungi de par pe antene iar cele ale femelelor sunt mai scurte. Picioarele sunt subtiri si sunt anexate la torace, care are forma triungiulara. Abdomenul este lung si ingust.

Reproducere si dezvoltare

Tantarii trec prin patru etape distincte pe parcursul vietii lor: ou, larva si pupa ce au loc in apa in timp ce stadiul adult este zburator. Ouale tantarilor pot fi depuse individual sau in grupuri multe plutind pe suprafata apei.

Larvele necesita apa pentru dezvoltare. Majoritatea larvelor de tantari respira prin proiectarea unui tub de aer prin apa la suprafata. Larvele se hranesc frecvent cu organisme mici acvatice si alte plante gasite in apa.

Dupa 4-10 zile, larvele trec la stadiul de pupa. Pupele au forma unei virgule si se hranesc ca in etapa de larve respirand prin tuburi de aer. In medie un tantar de sex feminin va trai aproximativ 3 saptamani iar masculii mai putin de atat.

Tantarii ca daunatori

Tantarii transmit organisme cauzatoare de boli la om si la animale: encefalita, febra dengue, filariasis, febra galbena si malaria ce au afectat oamenii de-a lungul istoriei. Encefalita si ocazional cazuri de malarie raman ca cele mai imortante boli cauzate de tantari.

Controlul tantarilor este important pentru detinatorii de animale de companie, deoarece acestea transmit “heartworm” ce poate provoca grave probleme circulatorii si provoca simptome cum ar fi tusea, respiratie grea si pierderea generala a vitalitatii in stadii avansate.