Noi va scapam de gandacii de bucatarie

Solutii profesionale, rapide si eficiente pentru persoane fizice si firme

Peste 13 ani de experienta. Peste 30.000 de clienti multumiti printre care: Synevo, Farmec, Hofigal, Rebu, Unifarm, Camera notarilor publici, Global Plast, Titan Echipamente Nucleare, Draeger Romania, Patiseria Tineretului etc.

Preturi excelente

Puteti fi siguri ca ati facut alegerea potrivita si ca veti primi preturi corecte.

Calitate GARANTATA

Lucram cu cele mai bune solutii existente. Nu facem niciun compromis la calitate.

Siguranta absoluta

Substantele folosite sunt sigure pentru cei care lucreaza sau locuiesc in zona.

Cateva motive pentru care ar trebui sa apelati la noi

  • Preturile noastre sunt excelente iar calitatea produselor folosite este GARANTATA
  • Solutiile profesionale functioneaza mult, mult mai bine decat cele din comert
  • Folosirea necorespunzatoare a solutiilor poate dauna grav sanatatii
  • E posibil sa fie necesara repetarea tratamentului la anumite intervale de timp
  • Aplicarea trebuie facuta in puncte cheie pentru eficienta maxima
  • Nu renteaza pe termen lung sa pierdeti timp si bani incercand solutii neprofesionale
  • Specialistul nostru va va instrui cu privire la preventia pentru reinfestare

Cativa dintre cei peste 30.000 de clienti multumiti

Daca doriti calitate GARANTATA la preturi excelente sunati-ne acum!

Dezinsectie Gandaci de Bucatarie | Solutie si Insecticid pentru Gandaci de Bucatarie

Dezinsectie gandaci de bucatarie, serviciul oferit de 3D-DeratizareCompleta.ro este pregătit să vină în ajutorul celor care au probleme cu bine cunoscuții gândaci de bucătărie. În țara noastră există mai mult de 150 de specii de gândaci, însă numai o mică parte din ei sunt considerați dăunători. Bineînțeles că atunci când ne întâlnim cu ei în casă îi considerăm, pe bună dreptate, o amenințare. Aceștia pot provoca boli, găzduind bacterii precum salmonella sau e.coli dacă nu se intervine pentru dezinsectie gandaci de bucatarie.
În plus, materiile fecale pot provoca astm bronșic și reacții alergice. Iar din păcate gândacii sunt o prezență obișnuită în atât de multe case! Iar dacă deja ați observat un gândac sau doi, este foarte posibil să vorbim de o infestare! Asta nu înseamnă că trebuie să intrăm în panică, dar un bec de alarmă este obligatoriu, urmat de întrebarea firească „ce este de făcut acum?”.

În primul rând, nu intrați în panică! Există pași pe care îi putem urma pentru a scăpa definitiv de gândaci. Am discutat cu multe companii care se oferă servicii de dezinsectie gandaci de bucatarie și am ales câteva din trucurile pe care oricine ar trebui să le cunoască. În primul rând, trebuie să înțelegem un fapt simplu: ca și oamenii, gândacii au nevoie de hrană, apă și adăpost pentru supraviețuire.
Dacă aveți obiceiul de a lăsa mâncare sau apă afară, peste noapte, gândacii vor spune „mulțumesc” și se vor servii din ele. Sau nu vor spune, dar în scurt timp veți constata că aveți deja o populație de insecte care nu poate fi ignorată. Și de care este destul de dificil să scăpați. Deci prima regulă ar trebui să fie aceasta: obișnuiți-vă să nu lăsați peste noapte alimente la îndemână. Curățați firimiturile de pe masă și aspirați suprafețele din jur.

Când știți că aveți nevoie de o firma specializată în dezinsectie gandaci de bucatarie?

Dezinsectie gandaci de bucatarie trebuie făcută de o firmă specializată și să intervină de la primele semne ale infestării. Dar care sunt acestea? Știm cu siguranță că avem de-a face cu o infestare atunci când vedem gândaci de orice dimensiune, atât adulți cât și copii. Gândacii sunt creaturi sociale, așa că dacă vedem unul putem fi siguri că alții stau la pândă în zonă. Un alt element care ar trebui să ne pună în gardă este prezența fecalelor.
Gândacii lasă în urmă o cantitate impresionantă de fecale, așa că dacă observăm pete negre care seamănă cu piperul negru măcinat sau cu zațul de cafea, sunt șanse mari să avem cel puțin o familie de gândaci de bucătărie în gazdă. Din acest moment sunt importante două componente în lupta împotriva gândacilor de bucătărie. Primul este limitarea infestării și cel de-al doilea este exterminarea lor. În ambele cazuri, avem mai multe posibilități de acțiune împotriva dăunătorilor.

În primul rând vom începe prin păstrarea alimentelor în recipiente închise ermetic sau în frigider. O altă măsură importantă este evitarea pe cât posibil a depozitării vaselor murdare sau a resturilor alimentare în chiuvetă, mai ales peste noapte. Cel mai bine este să spălați și uscați vasele imediat după masă, asigurându-vă că și chiuveta de bucătărie a fost spălată și uscată. Gândacii pot locui oriunde în casa ta, dar locuiesc predominant în pereți, dulapuri și zone întunecate și umede.
Deoarece au talent în a găsi găuri și crăpături mici, cel mai bine este să sigilați spațiile deschise. În cazul în care considerați că este dificil de gestionat operațiunea de sigilare este recomandat să apelați la o firma dezinsectie gandaci de bucatarie. Aceștia nu numai că vor rezolva această problemă, dar vor plasa capcane pentru gândaci în cele mai potrivite locuri, astfel încât să vă ajute să scăpați de musafirii nedoriți.

Luați în considerare angajarea unei companii de dezinsectie gandaci Bucuresti

Dezinsectie gandaci Bucuresti este un serviciu la care oamenii apelează atunci când au o problemă mare, neplăcută și aparent fără rezolvare. În general este ultima opțiune, după ce se elimină toate căile de combatere cunoscute. De aceea foarte multă lume tinde să privească cu suspiciune această activitate. Pentru că au încercat să aplice capcane, să sigileze ascunzătorile și să reducă nivelul de infestare, și nimic nu a mers.
De fapt nu este nimic greșit la mijloc, companiile care au în obiectul de activitate combaterea dăunătorilor dobândesc abilitățile necesare de a ajunge la țintă pe cel mai scurt drum. Puțini dintre noi putem ajunge la o astfel de performanță făcând doar accidental acest job. Și asta este bine, oamenii sunt diferiți, fiecare își dezvoltă abilitățile funcție de domeniul în care activează. Astfel, un profesionist în domeniul deratizării este cel mai în măsură să evalueze și să ofere cele mai potrivite soluții.

O companie de dezinsectie gandaci Bucuresti știe ce momeli să folosească și unde să le poziționeze pentru a avea eficiență maximă. În general, utilizare capcanelor cu gel funcționează foarte bine pentru exterminarea gândacilor de bucătărie. Aceste geluri conțin insecticide care ucid gândacii în 24 de ore. Unele acționează asupra sistemului nervos, altele asupra sistemului digestiv, provocând disfuncții ce duc la moartea dăunătorilor. Indiferent de modul de acționare, aceste geluri sunt contagioase.
Avem astfel șansa ca insectele să se întoarcă în colonie și să distribuie otrava celorlalți membrii, rezolvând astfel problema mai rapid. O altă metodă, destul de răspândită, este utilizarea acidului boric. Aceste are calitatea de a inhiba capacitatea celulelor de a produce energie, ducând astfel la moartea gândacilor. Oricare din metode va fi mai eficientă dacă ținem cont că gândacii sunt creaturi nocturne și le amplasăm astfel încât să poate beneficia de ele în perioada lor de activitate maximă.