Noi va scapam de plosnite

Solutii profesionale, rapide si eficiente pentru persoane fizice si firme

Peste 13 ani de experienta. Peste 30.000 de clienti multumiti printre care: Synevo, Farmec, Hofigal, Rebu, Unifarm, Camera notarilor publici, Global Plast, Titan Echipamente Nucleare, Draeger Romania, Patiseria Tineretului etc.

Preturi excelente

Puteti fi siguri ca ati facut alegerea potrivita si ca veti primi preturi corecte.

Calitate GARANTATA

Lucram cu cele mai bune solutii existente. Nu facem niciun compromis la calitate.

Siguranta absoluta

Substantele folosite sunt sigure pentru cei care lucreaza sau locuiesc in zona.

Cateva motive pentru care ar trebui sa apelati la noi

  • Preturile noastre sunt excelente iar calitatea produselor folosite este GARANTATA
  • Solutiile profesionale functioneaza mult, mult mai bine decat cele din comert
  • Folosirea necorespunzatoare a solutiilor poate dauna grav sanatatii
  • E posibil sa fie necesara repetarea tratamentului la anumite intervale de timp
  • Aplicarea trebuie facuta in puncte cheie pentru eficienta maxima
  • Nu renteaza pe termen lung sa pierdeti timp si bani incercand solutii neprofesionale
  • Specialistul nostru va va instrui cu privire la preventia pentru reinfestare

Cativa dintre cei peste 30.000 de clienti multumiti

Daca doriti calitate GARANTATA la preturi excelente sunati-ne acum!

Dezinsectie plosnite | Solutie plosnite

Dezinsectie plosnite: Ce sunt plosnitele si cum scapam de ele?

Dezinsectie plosnite este unul din serviciile prestate de 3D-DeratizareCompleta.ro. Pentru a înțelege importanța acestuia, ne-am propus să vorbim despre acest mic dăunător, cu impact mare asupra sănătății. Ploșnițele sunt insecte mici, ovale, de culoare maronie, cu corp plat. Un exemplar adult nu este mai mare decât o sămânță de măr, dar după ce s-a hrănit corpul se umflă și căpătă o culoare roșiatică.
Chiar dacă ploșnițele nu zboară, ele se pot deplasa foarte rapid peste podele, pereți și tavane. Iar femelele pot depune sute de ouă, fiecare nefiind mai mare decât un fir de praf. Nimfele – sau ploșnițele ce nu au atins stadiul maturității – își schimbă pielea de cinci ori până ajung adulte. Funcție de cantitatea de sânge pe care o au la dispoziție pot atinge acest stadiu în doar o lună și pot produce trei până la cinci generații pe an. Aici intervenim noi pentru dezinsectie plosnite.

Ploșnițele pot pătrunde în casă nedetectate, ascunse în bagaje, îmbrăcăminte, mobilă veche sau diverse alte articole. Corpul lor turtit le permite să se ascundă în spații înguste, nu mai mari de un milimetru. Operațiunile de dezinsectie plosnite sunt oarecum îngreunate de faptul că acestea nu locuri fixe. De exemplu, furnicile de obicei trăiesc în grupuri atunci când ascunzătoarea găsită le permite acest lucru. Iar cele mai râvnite locuri sunt saltelele, ramele paturilor precum și tăbliile acestora.
De aici au acces facil la hrană, putând să se hrănească nestingherite pe timpul nopții. Cu timpul, dacă nu se iau măsuri, ploșnițele se pot muta chiar și living sau dormitor, mutându-se în orice crăpătură le poate oferi adăpost, iar ulterior se vor duce și în camerele sau apartamentele învecinate. Prezența acestor insecte în casă nu se poate considera un semn de loc neîngrijit, ele pot fi găsite și în camere imaculate de hotel.

Când să apelăm la o firma specializată în dezinsectie plosnite

Dezinsectie plosnite – se poate face cu o firma dezinsectie plosnite, care poate fi apelată la primul semn că acestea sunt prezente în casă. Iar pentru a putea identifica semnele este bine să cunoaștem comportamentul acestora. Ploșnițele ies să se hrănească în special în timpul nopții. Se hrănesc prin înțepare iar sângele este extras cu un cioc alungit. Operațiunea durează până la zece minute, iar la finalul ei, ploșnița a devenit rotundă și se târăște în ascunzătoare. În majoritatea cazurilor, mușcătura ploșniței este nedureroasă, dar ulterior produce mâncărime locală.
Puricii de exemplu atacă picioarele, iar mușcătura este la fel de dureroasă, în timp ce ploșnițele pot ataca orice zonă a corpului care este descoperită. Și tot spre deosebire de purici, acestea nu au în centru o pată roșie. Oamenii care nu știu că au ploșnițe în casă pot crede că atât mâncărimea, cât și urmele pot fi de la țânțari.

De aceea este important să putem determina semnele infestării și să apelăm la o firma dezinsectie plosnite. Iar primul semn și cel mai ușor de identificat sunt mâncărimile care au apărut peste noapte. De asemenea, de cele mai multe ori vom găsii pe cearșafuri sau fețele de pernă urme de sânge. Putem să urmărim și niște pete întunecate, ruginii, ce reprezintă fecale de ploșniță. Acestea pot fi găsite nu numai pe lenjeria de pat, dar și pe pereți sau podele.
Alt semn sunt bucățelele de piele pe care le schimbă nimfele, dar și mirosul ofensator, de mucegai, emanat de glandele ploșnițelor. Dacă bănuiți o infestare, îndepărtați total așternutul și verificați cu atenție salteaua, cadrul patului și tăblia acestuia. Apoi verificați zona din jurul patului, inclusiv interiorul cărților din bibliotecă, marginile covorului și chiar prizele electrice. Dacă nu puteți gestiona problema, sunați neîntârziat la o firma dezinsectie plosnite pentru rezolvarea problemei.

Cum acționează dezinsectie plosnite Bucuresti?

Dezinsectie plosnite Bucuresti va începe tratamentul împotriva ploșnițelor prin curățarea locurilor în care trăiesc acestea. În mod obligatoriu se vor curăța lenjeriile de pat, draperiile și hainele. Spălarea la temperaturi înalte este recomandată în acest caz. Apoi curățarea în detaliu a saltelei de pat, la început cu o perie dură ce va îndepărta ploșnițele și ouăle acestora, apoi prin aspirarea prelungită, cu un accent deosebit la cusături și îmbinări. După aspirare, sacul aspiratorului se va transfera imediat într-o pungă de plastic iar aceasta se va închide ermetic și se va depozita într-un coș de gunoi în aer liber.
Reparați fisurile din tencuială, tapetul care se decojește sau orice alt potențial adăpost. Înveliți salteaua cu o husă țesută dens, cu fermoar, pentru a împiedica pătrunderea sau scăpare ploșnițelor. Ploșnițele pot să trăiască până la un an fără să se hrănească, asigurați-vă că păstrați salteaua astfel protejată minim un an de zile!

Dacă salteaua dumneavoastră este infestată, este foarte probabil să trebuiască să o înlocuiți și să cumpărați una nouă. Aceasta este o idee foarte bună, dar trebuie să vă asigurați că ați îndepărtat cu adevărat toate ploșnițele din casă, altfel acestea vă vor infesta chiar și pe aceasta. Nu va dura mult! În vreme ce curățarea zonelor infestate vă va ajuta la controlul ploșnițelor, pentru a scăpa definitiv de ele recomandăm să apelați la o companie care se ocupă de dezinsectie plosnite Bucuresti.
Deoarece fiecare element din dormitorul dumneavoastră poate fi îmbibat cu insecticide foarte dăunătoare pentru sănătate, este important să delegați această operațiune profesioniștilor. Dacă lucrările de curățare și prevenție pot fi efectuate practic de oricine are timp, disponibilitate și un pic de îndemânare, pentru controlul chimic al dăunătorilor este mai eficient și mai sigur să angajați un profesionist în controlul și exterminarea oricărui dăunător care vă afectează spațiul.