De ce trebuie neaparat sa scapi de rozatoare cu ajutorul unei firme deratizare Bucuresti ?

  Sobolanii pot crea haos in case, aducand cu ei boli si infestari grave ce afecteaza sanatatea oamenilor. Ei pot fi o cauza a deteriorarii bunurilor si a mobilierului dintr-o locuinta. Intr-un astfel de scenariu, serviciile unei firme deratizare Bucuresti devin indispensabile, in fiecare locuinta trebuind facute tratamente specializate impotriva lor. Rozatoarele pot fi o cauza de ingrijorare pentru majoritatea dintre noi. Cu bolile cauzate de rozatoare cum ar fi sobolanii si soarecii, devine necesar sa protejam fiecare spatiu al casei noastre, in special daca avem copii.
  Unele dintre bolile purtate de rozatoare includ ciuma bubonica, Salmonella, leptospiroza, sau tifos. Ca solutie impotriva acestor animale suparatoare, au aparut si aparatele cu ultrasunete. Undele lor de inalta frecventa ajuta la indepartarea rozatoarele in cateva zile de la instalarea dispozitivului, insa nu in toate cazurile. Ca forma netoxica de control al rozatoarelor, un astfel de dispozitiv este sigur pentru utilizarea in interior, acolo unde traiesc oameni si animale de companie.

  Insa, in cazul unor spatii comerciale sau al spatiilor exterioare, e nevoie de ajutor specializat, mai exact de firme deratizare Bucuresti. In afara de bolile transmise de sobolani, aceste firme de deratizare te scapa, de asemenea, de mizeria si de daunele create de aceste rozatoare in intreaga locuinta. Si stim bine ca un sobolan poate strica chiar si instalatiile de climatizare sau chiar instalatia electrica a unei locuinte.

  Sobolanii sunt omnivore foarte periculoase. Ei pot purta o boala, in unele cazuri nu au teama de oameni, ataca in grupuri destul de mari si infesteaza casele. De asemenea, daca lasa in urma suficienta urina si fecale, ei pot provoca probleme respiratorii oamenilor dintr-o locuinta.

  Soarecii, sobolanii si parazitii purtati de ei pot provoca o serie de boli, dintre care unele sunt potential letale pentru oameni. Probabil ati auzit de ciuma bubonica, cunoscuta si sub numele de “Moartea Neagra”. Aceasta boala mica a decimat cu 30-60% populatia Europei in secolul al XIV-lea. Este un exemplu de situatie extrema in care omenirea a putut ajunge din cauza sobolanilor, atunci nefiind disponibile substante performante cu ajutorul carora ei sa fie eliminati.
  Iar pana s-a descoperit aceasta legatura intre animale si transmiterea bolii, numarul mortilor a atins cote uriase, amenintand practic existenta omenirii. Din cauza soarecilor si a sobolanilor s-au raspandit de-a lungul timpului multe boli, ajungandu-se la epidemii si chiar pandemii.

O deratizare bine facuta va scapa de grija sobolanilor !

  Soarecii si sobolanii pot juca un rol important in transmiterea unor alergii periculoase, daca nu sunt luate masuri de deratizare. Studiile de specialitate au detectat urina de soarece in niveluri care ar putea declansa alergii in foarte multe locuinte. Urmele lasate de sobolani si soareci sub forma de materii fecale sunt adesea gasite in foarte multe case.
  Exista foarte multe persoane alergice la excrementele de rozatoare, la fel ca in cazul mucegaiului si prafului. Expunerea la alergenii acestor animale este o cauza cunoscuta a astmului la copii si adulti. In plus fata de problemele de sanatate, soarecii si sobolanii pot, de asemenea, sa afecteze buna functionare a instalatiilor dintr-o casa.

  Ei sunt renumiti pentru ca mananca aproape orice – inclusiv parti ale tamplariei casei si chiar cabluri electrice. Dintii lor pot trece usor prin izolatie, panourile ce formeaza peretii, prin placile de carton si rigips. Unii prefera in mod special cablurile electrice si pot astfel crea pericole reale.

  Pe masura ce ne apropiem de perioada iernii, casa ta devine si mai atragatoare pentru soareci si sobolani. Temperaturile mai mici ii determina sa se refugieze in locuri calde, iar casa ta este un mediu primitor pentru ei deoarece le ofera caldura si hrana. Practic, milioane de case sunt infestate de rozatoare in fiecare iarna, iar fara deratizare problema se poate agrava destul de usor. Sobolanii isi pot face cuib in orice loc din casa dvs., caci ei se adapteaza usor unor medii diferite, acestea fiind animale ce supravietuiesc chiar si celor mai grele conditii.
  Pe langa pericolul infectarii oamenilor, soarecii si sobolanii provoaca si un disconfort acustic intr-o casa. Ei pot circula pe sub parchet, pe la imbinarile plintei, prin pod sau chiar pe sub izolatia exterioara a casei tale. Disconfortul este accentuat si de mirosul neplacut pe care acestia il emana. In acest fel, serviciul de deratizare, efectuat regulat, este o necesitate in orice locuinta.

Pericolul la care te expui daca nu apelezi la un serviciu de deratizare soareci !

  Nu este neobisnuit, mai ales in timpul lunilor de iarna, sa aveti o surpriza neplacuta si sa gasiti un rozator care s-a transformat intr-un oaspete nepoftit in casa dvs. Ceea ce multi oameni nu isi dau seama, totusi, este ca acesti daunatori pot fi mult mai mult decat o provocare. Rozatoarele, cum ar fi sobolanii si soarecii sunt asociate cu o serie de riscuri pentru sanatatea oamenilor, in cazul in care se intervine la timp cu serviciul de deratizare soareci.

  De fapt, sobolanii si soarecii sunt cunoscuti pentru raspandirea a peste 35 de boli. Aceste boli pot fi raspandite la oameni direct, prin contactul cu fecalele rozatoarelor vii sau in urma mortii acestora si contactul cu resturile lor. Sunt si situatii in care muscaturile de rozatoare duc la raspandirea unor boli grave. Bolile purtate de rozatoare pot fi, de asemenea, raspandite la oameni indirect, prin purici, capuse sau acarieni care au hranit un rozator infectat. Urmarile unei infectari sutn adesea foarte neplacute pentru oameni. In casele in care sunt copii mici, parintii trebuie sa fie foarte vigilenti si sa acorde o grija deosebita deratizarii.

  Resturile provenite de la rozatoare pot provoca alergii si pot transmite boli provocate de alimente, cum ar fi salmonela. Soarecii pot lasa in urma pana la 25 000 de fragmente de fecale solide in fiecare an, un numar estimat de aproximativ 70 de ori pe zi – caz in care prevenirea si indepartarea rapida sunt esentiale. Doar astfel se pot evita probleme grave de sanatate, apeland la serviciul de deratizare soareci.

  Unele dintre cele mai frecvente boli asociate cu rozatoarele sunt: hantavirusul, choriomeningita limfocitara, tularemie si ciuma. Oamenii se infecteaza cu Hantavirus prin mai multe cai, insa infestarea cu rozatoarele din casa si din jurul casei ramane principalul risc. Virusul este transmis in principal oamenilor atunci cand urina de la rozatoare, excrementele sau materialele de acest tip ajung sa fie purtate de aer si sunt inhalate de oameni.
  In plus, daca un rozator infectat musca pe cineva, virusul poate fi transmis acelei persoane. Sunt si situatii in care cei care fac deratizare soareci sunt atacati. Cercetatorii sustin, de asemenea, ca oamenii se pot imbolnavi daca mananca alimente contaminate cu urina, excremente sau saliva de la un rozator infectat, ceea ce reprezinta un real pericol.

Scapati de problemele puse de rozatoare cu ajutorul serviciului de deratizare Bucuresti !

  Adevarul este ca soarecii din casa ta sunt foarte periculosi si nu trebuie deloc ignorati. Soarecii prezinta multe riscuri pentru sanatatea noastra din cauza mai multor factori diferiti. De aceea, scaderea numarului de soareci din casa ta este atat de importanta, si cu cat mai repede poti aduce acolo un serviciu de deratizare Bucuresti, cu atat mai bine.

  Daca ati vazut semne ale existentei soarecilor in jurul casei dvs., trebuie sa contactati imediat un specialist in acest domeniu sau o firma specializata in deratizare Bucuresti. Ei sunt cei care va pot consilia in aceasta privinta si va ofera sfaturi de combatere acestor rozatoare suparatoare si care ne ameninta sanatatea zi de zi.

  Si preventia este importanta in aceasta privinta. E bine ca in apropierea casei dvs. sa nu existe cereale, alimente sau gunoaie, caci toate acestea pot atrage rozatoarele in jurul casei si apoi in casa, la venirea sezonului rece. Ei cauta sa se adaposteasca in fata frigului si vor gasi un mediu propice pentru a se inmulti chiar in casa dvs.

  Si mai important este sa scapati de cei morti, atunci cand apelati la o frima deratizare Bucuresti. Odata ce mor, rozatoarele pot ramane in colturile ascunse ale casei, sub acoperis sau sub podea, iar mirosul emanat de aceste resturi este de-a dreptul insuportabil. Va asteptam sa ne contactati si va vom oferi solutii inovatoare pentru a scapa cat mai repede de rozatoarele suparatoare din casa dvs.

  Daca aveti o firma sau sunteti persoana juridica, legislatia va obliga sa incheiati un contract de deratizare cu o firma de profil. In functie de profilul firmei sau al companiei, frecventa operatiunilor de deratizare este diferita. In caz contrar, puteti avea probleme la un control al autoritatilor sanitare. Soarecii si sobolanii sunt mereu un pericol pentru companii, deoarece pot provoca pagube foarte mari.