Preturi excelente
Puteti fi siguri ca ati facut alegerea potrivita si ca veti primi preturi corecte.
Calitate GARANTATA
Lucram cu cele mai bune solutii existente. Nu facem niciun compromis la calitate.
Siguranta absoluta
Substantele folosite sunt sigure pentru cei care lucreaza sau locuiesc in zona.
Cateva motive pentru care ar trebui sa apelati la noi
- Preturile noastre sunt excelente iar calitatea produselor folosite este GARANTATA
- Solutiile profesionale functioneaza mult, mult mai bine decat cele din comert
- Folosirea necorespunzatoare a solutiilor poate dauna grav sanatatii
- E posibil sa fie necesara repetarea tratamentului la anumite intervale de timp
- Aplicarea trebuie facuta in puncte cheie pentru eficienta maxima
- Nu renteaza pe termen lung sa pierdeti timp si bani incercand solutii neprofesionale
- Specialistul nostru va va instrui cu privire la preventia pentru reinfestare
Cativa dintre cei peste 30.000 de clienti multumiti
Dezinsectie purici | Solutie purici | Insecticid purici
Purice este numele comun pentru oricare dintre insectele mici, fără aripi, din ordinul Siphonaptera (unele autorități folosesc numele Aphaniptera pentru că este mai vechi). Puricii sunt paraziți externi, care trăiesc prin hematofagia sângelui mamiferelor și păsărilor.
Mâncarimi, leziuni ale pielii rezultate în urma scarpinatului… cunoaştem prea bine “pomelnicul” simptomelor datorate prezenţei acestor “vampiri” pe pielea patrupezilor noştri. Cu toate acestea, destul de mulţi stapâni ignora faptul ca puricii pot transmite sau provoca şi diverse maladii. Iata de ce este foarte important sa adoptaţi, cu ajutorul veterinarului, un “plan de lupta” bine pus la punct.
De când e lumea, câinii şi pisicile noastre au purici, pe care ni-i “împrumuta” şi noua cu darnicie. Aceşti paraziţi nu sunt specifici, adica nu fac prea multe nazuri şi trec de la câine, la pisica sau la om, şi apoi traseul în sens invers. De exemplu, Ctenocephalis felis, aşa cum arata şi numele sau, este o varietate de purice descoperita pe pielea pisicilor dar este, în acelaşi timp, şi specia cea mai frecvent întâlnita la… câini.
Puricii adulţi, adica aflaţi în faza de dezvoltare, când pot sari în blana animalelor noas-tre, se ascund pretutindeni: în gradini, în tufişuri, în garduri de lemn, pe podelele magaziilor, în grajduri, practic oriunde gasesc un loc unde sa se ascunda de lumina soarelui.
O data ajuns în blana câinelui, puricele se instaleaza ca într-o padure primitoare: se hraneşte, îşi face “nevoile” şi se reproduce la adapostul firelor de par. Când nu sunt înca suficient de numeroşi, trec neobservaţi, mai ales în cazul câinilor cu blana lunga. Fecalele puricilor, însa, le tradeaza prezenţa: sunt mici granule negre, cât vârful de ac, asemanatoare cafelei macinate, pe care le putem uşor observa la baza firelor de blana. Daca vedeţi chiar un purice, s-ar putea ca deja sa fie foarte mulţi…
Cum este imposibil sa eliminam puricii din mediul înconjurator (şi daca aveţi o pisica sau un câine care nu iese din curte, îi puteţi aduce oua sau purici adulţi chiar dumneavoastra), exista acum o gama larga de antiparazitare care previn infestarea sau elimina puricii. Pudrele sau antiparazitarele sub forma de prafuri, chiar daca au formula eficienta, se elimina prea repede, nerezistând la apa. În plus, sunt periculoase, deoarece câinele inhaleaza şi înghite cantitaţi deloc neglijabile. Aşadar, mai bine evitaţi-le!
Se estimeaza ca fiecare purice aflat în blana câinelui este “însoţit” de înca alţi 500 de purici raspândiţi în locuinţa sau în curte. Nu este, deci, suficient sa deparazitaţi câinele, trebuie obligatoriu sa trataţi şi mediul. Un purice traieşte 2-3 saptamâni şi face 20-40 de oua zilnic! Ouale cad din blana câinelui şi se dezvolta pe jos, de preferinţa în colţurile mai întunecoase ale casei sau curţii.
Covoarele, mochetele, cuverturile, rosturile gresiei şi parchetului sunt locurile ideale. Prima arma pe care o veţi folosi este aspiratorul (aruncaţi imediat sacul, chiar daca nu este plin). Vara, spalaţi saptamânal paturica sau cuvertura saltelei câinelui (e util sa puneţi în apa de spalat un pic de clor). Şi podelele trebuie spalate periodic. În cazuri de infestare masiva, vor fi folosite şi insecticide specifice (aşa-numitele “bombe”), recomandate de medicul veterinar.
Concluzia ar fi ca prezenţa puricilor nu este o “boala ruşinoasa”, aşa cum îşi mai închipuie unii. Ruşinos este sa constatam, dar sa nu acţionam în consecinţa! Aşa cum fac înca mulţi proprietari de câini “de curte.