Dezinsectie Birouri | Case | Restaurante

Pericolul adus de gandaci in cladirile mari. De ce e important sa actionati prompt pentru dezinsectie birouri?

Atunci cand este vorba de prezenta unor gandaci în cladiri de birouri, administratorii trebuie sa aiba grija sa existe exista o politica de toleranta zero fata de astfel de infestari.

Problemele legate de prezenta gandacilor sau a altor paraziti in cladiri, precum si proliferarea lor, pot duce la amenzi uriase din partea inspectiei inspectiei sanitare, in special in unitatile care se ocupa de procesarea alimentelor si comercializarea lor.
Prezenta gandacilor intr-o cladire poate aduce riscuri serioase pentru securitatea, sanatatea si starea de spirit generala a oamenilor care lucreaza in birourile din cladirea în cauza, in cazul in care nu se face o foarte buna dezinsectie birouri. Pentru a va asigura ca lucrati într-un mediu sigur, fara gandaci sau alti potentiali „oaspeti” neinvitati, noi va oferim cateva sfaturi despre cum sa scapati de ei într-o cladire de birouri, sfaturi care pot fi extrem de utile oricui.
Prezenta gandacilor în cladirile de birouri poate fi de multe ori foarte greu de detectat pentru perioade lungi de timp, iar acesti daunatori periculosi sunt observati abia atunci cand provoaca o infestare. Este important sa se faca regulat un control al cladirii, pana in cele mai mici detalii, acesta putand fi urmat de operatiunea de dezinsectie birouri.
Poate credeti ca nu exista nicio sansa ca o cladire de birouri sa fie un mediu adecvat pentru gandaci, din moment ce nu ati mai vazut asa ceva in cladirile moderne. Insa, pentru a fi sigur ca nu apar gandaci, trebuie sa inspectati în mod regulat intreaga cladire si sa aplicati tratamente preventive de dezinsectie birouri, cu ajutorul unei firme specializate, pe baza unui contract de prestari servicii.
Este indicat sa luati în considerare un profesionist pentru aceste operatiuni cu scopul de a efectua inspectii regulate, efectuate în mod corespunzator. Doar expertii pot aborda asa cum trebuie orice tip de probleme in legatura cu prezenta gandacilor, indiferent de tipul acestora. Asadar, o dezinsectie birouri foarte bine facuta va fereste de probleme neplacute in viitor.

Necesitatea efectuarii operatiunii de dezinsectie case…

Daca aveti gandaci in casa, probabil ca va simtiti destul de nelinistit. Daca aveti de-a face cu astfel de daunatori, este foarte posibil sa simtiti ca aveti o locuinta lipsita de confort si murdara. Din pacate, prezenta unor gandaci in casa dvs. poate aduce mai multe riscuri de sanatate, ele fiind diferite pentru fiecare membru al familiei dvs.
Daca va confruntati cu o infestare severa, eliminarea completa a gandacilor devine o urgenta (prin serviciul nostru de dezinsectie case), caci aici va confruntati cu probleme legate de protejarea sanatatii familiei dvs.
Sunt cateva riscuri pentru sanatatea dvs. aduse de gandaci si de alti paraziti, aceste riscuri putand sa va expuna familia unor riscuri semnificative. Insectele si rozatoarele produc infestari nu doar neplacute, ci si periculoase pentru sanatatea sistemelor corpului uman, mai ales pentru persoanele care deja sufera de alergii si astm bronsic.
Excrementele daunatorilor pot declansa o reactie alergica la persoanele sensibile, in urma contactului cu pielea acestora sau cu mucoasele. Acest lucru poate duce la un atac de astm sever, cu potential letal in cazuri extreme. Chiar daca nimeni din familia dvs. nu are în prezent probleme respiratorii, expunerea pe termen lung la gandaci, rozatoare si excrementele lor poate afecta plamanii. O buna metoda de preventie este sa apelati regulat la serviciul de dezinsectie case.
Atunci cand sunt create conditii proprii aparitiei si dezvoltarii lor intr-o locuinta, gandacii pot sa isi sporeasca numarul si pot forma colonii care infesteaza multe incaperi. Insa prin aplicarea unor solutii profesionale de dezinsectie case, acestia vor fi eliminati in scurt timp, fara sansa de a mai reveni vreodata in acea locuinta.

Impotriva caror pericole va protejam prin tratamentele noastre de dezinsectie case si eradicare tantari

Virusul West Nile este unul foarte periculos pentru oameni, acesta devenind mai raspandit de-a lungul anilor, in multe tari de pe numeroase continente. Un tantar infectat transmite acest virus cand intra in contact cu sangele unei persoane.
Aceasta boala poate ameninta chiar viata oamenilor si este greu de tratat, la fel ca bolile transmise de gandaci si sobolani (atunci cand nu se face o dezinsectie case corespunzatoare). Pentru copii si varstnici, persoane deosebit de sensibile, este important sa se foloseasca o metoda de protectie pentru a-i apara cat mai bine de pericole.
Eliminarea unor surse de apa din apropierea locuintei si limitarea baltirii apei in canalizari si scurgeri pot fi de ajutor la reducerea numarului de tantari. In cazul în care exista un iaz, o apa curgatoare sau un parau din apropiere, sansele prezentei unor tantari care sa transmita acest virus cresc destul de mult.
Poate fi necesara asistenta profesionista în eliminarea tantarilor pentru intregul sezon cald, tratament care, de obicei, include tratamente trimestriale in aer liber, acestea actionand chiar la sursa si eliminand focarul acestora. Noi, alaturi de tratamente de dezinsectie case si deratizari, aplicam si tratamente ce vizeaza reducerea drastica a numarului de tantari din anumite zone.
Resturantele, o prioritate in activitatea de dezinsectie
Atunci cand ne contacteaza un proprietar de restaurant sau cantina, noi stim ca aveam de-a face cu o misiune destul de complexa si dificila. Nu mergem sa facem dezinsectie restaurante fara a avea cu noi cele mai bune substante si echipamente. Nu ne apucam de lucru fara a avea un plan bine stabilit prin care vizam eliminarea sau prevenirea aparitiei daunatorilor. Prezentam fiecarui client schema de tratament aplicat in astfel de locatii, asigurandu-i pe toti clientii nostri de succesul intregii operatiuni.
In astfel de spatii publice, autoritatile sanitare aplica amenzi usturatoare, daca sunt constatate abateri de la legislatie, adica nerespectarea aplicarii tratamentelor preventive impuse de lege operatorilor economici. Alte locatii in care este necesara dezinsectia sunt pensiunile si casele de vacanta. Acestea din urma sunt si ele predispuse riscului de infestare cu gandaci deoarece acolo mergem destul de rar si nu ne putem ocupa mereu de curatenie.

Gandacii, starpiti cu tratamentele noastre de dezinsectie birouri si dezinsectie case

Gandacilor le plac firimiturile si resturile de mancare gasite prin toate colturile unei incaperi. Ei merg in colonii acolo unde este umezeala, si ajung sa infesteze orice apuca, provocand neplaceri majore oriunde raman o perioada mai lunga de timp. Gandacii contamineaza produsele alimentare, distrug hartia si tesaturile, pot declansa crize de astm si alergii si aduc in locuinte bacterii, oriunde ar ajunge.
In orice companie, firma, institutie sau locuinta privata e nevoie de dezinsectie birouri si dezinsectie case pentru a putea asigura un climat normal de lucru si pentru a locui in siguranta intr-o anumita cladire. In orice incapere exista crapaturi, spatii in vare gandacii se pot ascunde si unde pot sa se inmulteasca in mod necontrolat.
Uneori, fara sa ne dam seama, noi ii ducem in bagaje dintr-un loc in altul, ii lasam sa prolifereze si nu aplicam tratamentele corecte la timp. Birourile sunt un mediu foarte bun de dezvoltare a acestor daunatori, in special din cauza traficului intens inregistrat in acest tip de incapere, dar si din cauza resturilor lasate de oameni acolo pe unde trec si uinde muncesc. Operatiunea de dezinectie birouri vizeaza starpirea gandacilor care ies din spatiile lor ascunse atunci cand acolo nu mai sunt oameni.
Poate ati observat ca gandacii incep sa circule in special atunci cand nu detecteaza prezenta oamenilor in preajma lor. Acesta e motivul pentru care nu ne dam seama ca ei sunt prezenti in birouri sau in apropierea acestora. In numeroase cladiri moderne, multe birouri sunt insotite si de un spatiu in care angajatii iau masa sau chiar si-o prepara acolo, ceea ce inseamna ca gandacii isi pot face loc prin apropiere.
Administratorii de cladiri de birouri au obligatia legala de a asigura operatiunea de dezinsectie birouri prin incheierea unor contracte cu firme specializate. Tratamentele aplicate de firmele de specialitate nu sunt necesare exclusiv in situatiile in care observam prezenta gandacilor, ci si atunci cand dorim sa preintampinam aparitia acestora. Solutiile aplicate trebuie sa fie aprobate de Ministerul Sanatatii si sa nu prezinte niciun risc toxic pentru oameni si animalele de companie.